Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Salun ailesinin mutlu günü

Başarılı İş İnsanı İbrahim

Başarılı İş İnsanı İbrahim Salun’un Kızı Asirenur, Ebubekir Çetin ile Dünya Evine Girdi

Aksaray’ın tanınmış iş insanlarından İbrahim Salun’un kızı Asirenur Salun, Ali Çetin’in oğlu Ebubekir Çetin ile dünya evine girdi. Genç çiftin düğün merasimine, Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy,İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez ilçe başkanı Muammer Gür, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Bu muhteşem gün, mutluluk ve coşkunun bir araya geldiği unutulmaz anlara sahne oldu. Genç çiftin bir ömür boyu sürecek olan birlikteliklerine tanıklık etmek için gelen misafirler, düğün salonunu şık bir atmosferle süsleyerek, Asirenur ve Ebubekir’in mutluluklarına ortak oldular. Düğün merasimine katılan Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy; Genç çiftlere bir ömür mutluluklar dileyerek genç çiftleri tebrik etti.

Düğün merasiminde konuşan İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, genç çifti tebrik ederek, ailelerine de selamlarını iletti. Yaldır, “İbrahim Salun ve Ali Çetin ailelerinin kıymetli evlatları Asirenur ve Ebubekir’in bu özel günlerinde yanlarında olmak benim için büyük bir mutluluk. Rabbim, yuvalarından bereket, huzur ve sağlığı eksik etmesin” dedi.

Asirenur ve Ebubekir çifti ise duygulu bir şekilde konuşarak, katılımcılara teşekkür etti ve mutluluklarını paylaşmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Düğün merasimi, sıcak bir atmosferde geçerken, davetliler çifti tebrik edip, bir ömür boyu mutluluk dilediler. Asirenur ve Ebubekir’in bu özel günü, sevdikleriyle birlikte geçirmenin verdiği sevinçle, unutulmaz anılara dönüştü.  Haber;Ağustos Gerçe