Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaşlı, ‘Ülkemizin istiklal ve istikbalini müdafaa edeceğiz”

15 Temmuz Demokrasi ve

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında siyasi parti temsilcilerinden ve milletvekillerinden günün anlam ve önemine dair mesajlar yayınlanıyor. Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yayınladığı mesajda “Milli birlik ve dayanışma ruhu hain terör örgütü FETÖ’yü durdurmuş, şer odaklarının hesaplarını boşa çıkarmış ve Türk Milletinin destanı olarak hafızalara kazınmıştır” sözlerine yer vererek Türk milletinin darbe girişimine geçit vermediğini ifade etti.

Türk milletinin 15 Temmuz 2016 akşamında hiçbir ayrım gözetmeksizin kucaklaşıp meydanlarda demokrasiye sahip çıktığını vurgulayan Kaşlı, “Ülkemizin istiklal ve istikbalini her daim aynı şekilde müdafaa edeceğiz. Türkiye’yle hesabı olan, Türk Milletinin tarihsel kimliğinden rahatsız olan çevreler bunu çok iyi bilsinler” diye konuştu.

MHP’nin ihanete, Türkiye’yi ele geçirmek isteyen odaklara karşı tavrının her zaman net olduğunu söyleyen Kaşlı; “Türk milletinin bağımsız bütünlüğü için her bir MHP ferdinin gözünü kırpmadan canını hiçe sayarcasına mücadele etmekten geri durmaz. O kara gecede de bilge liderimiz Devlet Bahçeli, darbe girişiminin anlaşılması üzerine parti binasına gelmiş, kurmaylarını toplamış ve o kadar güçlülerse gelip bizi buradan alsınlar diye FETÖ’cü hainlere restini çekmiştir. Uçaklar alçak irtifa yaparak bombalar yağdırırken liderimiz MHP karargâhını asla terk etmemiştir. Genel Başkanımız, Başbakan’ı arayarak, MHP’nin böyle bir darbeyi asla kabul etmediğini, hükümetin de demokrasinin yanında duracağını net bir şekilde ifade etmiştir. Darbe girişiminin önlenmesi için hiçbir hamleden geri durmamıştır” dedi.

Milli birlik ruhunun her türlü darbe girişiminde daha güçlü olduğunu belirten Milletvekili Kaşlı, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Tam 7 yıl evvel az kalsın Türkiye, işgal edilecekti. Az kalsın, emek emek bugünlere gelen, şehidin, şühedanın göz nuru olan Türkiye Cumhuriyeti, tarih sahnesinden silinip gidecekti. Nitekim tehlike bu kadar ileri noktadaydı. Hamdolsun, milletimizin iftihar edilecek feraset ve fedakârlığı sayesinde FETÖ’cü teröristler hak ettikleri tepkiyi şiddet ve cesaretle görmüşlerdir. Milli birlik ve dayanışma ruhu FETÖ’yü durdurmuş, hesaplarını boşa çıkarmıştır. 15 Temmuz gecesi büyük bir kahramanlık örneği gösteren Türk milletine yürekten teşekkür ediyorum, şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyorum.”

Haber Merkezi