Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor taraftarı yeni stadyum istiyor

2023-2024 sezonunda TFF 2.

2023-2024 sezonunda TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Aksarayspor, maçlarını oynayacakları Dağılgan Stadı’nda zemin bakımı ve iyileştirme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçen yıl saha zemininde yaşanan sorunlar nedeniyle, 20 yıllık zeminin değişeceği beklentisi olmasına rağmen, bütçe yetersizliği sebebiyle sadece mevcut zeminin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yapıldığı bildirildi.

Dağılgan Stadı, uzun yıllardır birçok kritik maça ev sahipliği yapmış olsa da, yeşil zeminin yenilenmesi konusu başka bir zamana ertelenmiş olması sporseverleri derinden üzdü. Yeni sezonda hava koşulları göz önünde bulundurulduğunda, mevcut çimin iyileştirilmesi ve sahanın bakımıyla ilgili yapılan çalışmaların maç yoğunluğunu ne ölçüde kaldırabileceği ise merak konusu olmaya başladı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, yeni bir stadyum umutları olduğunu ancak henüz net bir adım atılmadığını belirtirken, mevcut Dağılgan Stadı’nın zemininin neden değişmediğini ve lig sonunda zeminin yenileneceği sözlerinin boşa mı çıktığını dile getiren taraftarlar, şehrin bütün yetkililerini Aksarayspor’un mabedi olan stadın daha güzel ve modern hale getirilmesi konusunda harekete geçmeye çağırdı.

Haber Avni Kuru