Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASKON İl Başkanı Dağ, Milletvekillerini ziyaret etti

Aksaray Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy

Aksaray Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ve Ramazan Kaşlı’yı TBMM’de ziyaret eden diğer bir isin Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON)İl Başkanı Hasan Dağ oldu.
AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy ve MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı’yı ziyaret eden ASKON İ l Başkanı Dağ, ziyaret esnasında Milletvekili olarak seçilen Hüseyin Altınsoy ve Ramazan Kaşlı’yı tebrik etti.

14 Mayıs 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Aksaray’da Cumhur İttifakı çatısı altında seçim çalışmaları yürüten partililer, seçimlerde halkın oyları Milletvekili olarak seçilmişti. TBMM’de ziyaretleri süren Milletvekillerinin, diğer bir ziyaretçisi ise ASKON İl Başkanı Dağ oldu. Ziyaret esnasında, Aksaray’ın gelişimi ve büyümesine yönelik iş dünyası hakkında görüşme yapıldı. İş dünyasındaki gelişmelere değinen ASKON İl Başkanı Dağ, daha çok istihdam ve üretim için gerekli çalışmalarına değindi.
Ziyaretin ardından Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ve Ramazan Kaşlı, ziyaret eden ASKON İl Başkanı Hasan Dağ’a teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok