Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma hırsızlık suçundan aranan şahsı yakaladı

Hırsızlık” suçundan aranan ve

Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “5 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı Jandarma yakaladı. Aksaray’da Jandarma hapis cezası bulunan o kişiyi yakaladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasa dışı faaliyet yapan kişilerin tespit edilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında hakkında daha önceden kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde, Komando Timlerinin de desteği ile JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timlerince icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “5 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen Y.T. isimli şahıs yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edildi.

Adli makamlara sevk edilen şahıs buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Haber: Ağustos Gerçe