Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Tuz Gölü OSB’de arsa tahsisleri gerçekleştirildi

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun başkanlığında gerçekleştirilen Eskil Tuz Gölü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, arsa tahsisleri için önemli bir adımı temsil ederek imzaların atılmasına ev sahipliği yaptı.

Vali Hamza Aydoğdu, Türkiye’nin kalbinde üretimin merkezini inşa etme konusunda kararlı olduklarını belirterek, Aksaray’ın değerleriyle birlikte büyüdüğünü ve bu önemli adımın hayırlı olmasını diledi. Vali Aydoğdu’nun önderliğinde gerçekleşen toplantıya; Aksaray Valisi Hamza Aydoğu,Aksaray Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, ve Eskil OSB Müdürü Ali Mutlu katıldı. Toplantının ardından, şirket yetkilileri ile arsa tahsisleri için gerekli imzalar atıldı.

Bu adım, Eskil Tuz Gölü OSB’nin gelecekteki üretim ve sanayi potansiyelini güçlendireceği ve bölgenin ekonomik büyümesine katkı sağlayacağı düşünülmektedir. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun liderliğinde gerçekleştirilen bu gelişme, bölgenin sanayi ve iş imkanlarının artırılmasına yönelik çabalarda önemli bir kilometre taşı olarak yerini aldı. Haber; Fatma Altınok