Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trendyol E-Ticaret Buluşmaları toplantısı yapıldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Aksaray Ticaret Borsası ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlana Trendyol e-ticaret buluşmaları programı gerçekleşti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleşen ekinliğe ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Trendyol İç Anadolu Bölge Müdürü İsmail Tırman ve İç Anadolu Satış Yetkilisi Oğuzhan Ayvat ve ticaret odası üyeleri katıldı. Etkinlik, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Trendyol e-ticaret buluşmaları etkinliğinde konuşma yapan Ahmet Koçaş, e-ticaretin öneminden bahsetti.

       

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, program esnasında katılımcılara e-ticaretteki yönelme noktasında tavsiyeler verdi. Teknolojini gelişimi her alana etkisini bırakıyor olmasına ve e-ticaret sistemi günümüzde yaygın ve etkin bir şekilde kullanıldığına değindi.

Programın ilerleyen saatlerinde ise, Trendyol İç Anadolu Bölge Müdürü İsmail Tırman ve İç Anadolu Satış Yetkilisi Oğuzhan Ayvat konuşma yaptı. Konuşmanın ana konusu e-ticaret yapma üzerine katılımcıları bilgilendirme oldu. E- ticaret’ in gelişimi hakkında bilgi vererek gelişimini etkileyen temel faktörlere vurgu yaptı.

Trendyol İç Anadolu Bölge Müdürü Kırman, ilk kez e-ticaret yapmak isteyenlere yönelik süreçten bahsederek yol gösterdi.

Haber: Fatma Altınok