Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da sahipsiz köpek olayı tepkilere neden oldu

Aksaray’da Şiddet Kurbanı Sahipsiz

Aksaray’da Şiddet Kurbanı Sahipsiz Köpek Olayı Tüm Hayvanseverlerin Tepkisi ile Karşılandı

Bugün Aksaray’ın Aratol Mahallesi’nde meydana gelen olay, bir sahipsiz köpeğin acımasızca öldürülmesiyle ilgili haberlerin tüm hayvanseverleri derinden üzdü. Yeşil Doğa Hayvan Hakları Bölümü yetkilileri ve yerel hayvan koruma görevlileri olan Abdülkadir Ay ve Metin Başpınar, bu olayla ilgili açıklamalarda bulundular. Sokak hayvanlarının da bizlere emanet canlılar olduğunu unutan bazı insanların gözü döndüğünü ve maalesef sahipsiz gördükleri hayvanlara hızla zarar verebildiklerini belirttiler.

Olay, vicdansız bir kişinin Aratol Mahallesi’nde bir av tüfeğiyle bir sahips

iz köpeğe karşı acımasızca tüfekle ateş açarak öldürmesinin ardından gerçekleşti. Polis ekipleri, bu korkunç suçu işleyen vicdansız şüpheliyi gözaltına alırken, aynı zamanda av tüfeği de ele geçirdi.

Yeşil Doğa Hayvan Hakları Bölümü yetkilileri ve yerel hayvan koruma görevlileri olan Abdülkadir Ay ve Metin Başpınar, bu ve benzer suçlara göz yummadan yasaların uygulanmasını ve suçlulara en üst düzeyde cezaların verilmesini talep ederek, aynı zamanda, bu vahşeti şiddetle kınadıklarını ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılmalarını istediklerini dile getirdiler.  Haber: Ağustos  GERÇE