Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’da Transfer Hareketliliği Sürüyor

2.Lig’de mücadeleci bir kadro

2.Lig’de mücadeleci bir kadro kurmayı planlayan 68 Aksaray Belediyespor’da transfer hareketliliği sürüyor. Siyah beyazlılar son olarak Erbaaspor forması giyen eski oyuncusu Serkan Gürses’i kadrosuna katarken, iç transferde de Alpay Aldemir ile anlaşmaya vardı.

TFF 3. Lig’de şampiyon olarak 2. Lige yükselen ve kırmızı grupta mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediyespor hareketli günler geçiriyor. Teknik Direktörlük konusunda Önder Karaveli ile anlaşan ve transfer çalışmalarına hız veren Aksaray ekibi 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Serkan Gürses’i renklerine bağladı. Bir dönem 68 Aksaray Belediyespor formasını terleten Serkan Gürses, 2015-2016 sezonunda futbola memleketinin takımı Tokatspor’da başladı. 2 yıl Tokatspor’da oynayan orta saha oyuncusu 2017-2018 sezonunda Esenler Erokspor’un yolunu tuttu. Daha sonra birer sezon Silivripor ve Ankara Demir formalarını giyen 31 yaşındaki oyuncu 2019-2020 sezonunda 68 Aksaray Belediyespor ile anlaştı. 2 sezon siyah beyazlı forma ile mücadele eden Serkan Gürses, 2021-2022 sezonunda Ofspor’a transfer olurken, son adresi Erbaaspor oldu.

68 Aksaray Belediyespor iç transfere de yoğun mesai harcıyor. Geçtiğimiz sezon 31 maçta 3 gol atan forvet oyuncusu Alpay Aldemir ile yola devam edecek olan Aksaray ekibi, yeni transferler Cihan Şentürk, Emrah Taysı ve Bertuğ Başdemir’e de resmi imzaları attırdı.

Haber Avni Kuru