Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamu Sen İl Temsilcisi Kara’dan Milletvekili Kaşlı’ya ziyaret

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Milletvekili Kaşlı’yı ziyaret eden diğer bir heyet ise Aksaray Kamu Sen İl Temsilcisi Taner Kara ve oğlu Ahmet Burak Kara oldu.
Ziyaret esnasında Milletvekili Kaşlı’yı tebrik eden Kamu Sen İl Temsilcisi Kara, çalışma hayatında başarılar diledi. 14 Mayıs seçimlerinde 28 dönem Milletvekili olarak seçile Ramazan Kaşlı, bir önceki dönemde de Milletvekilliğini kazanmıştı. Aksaray halkı tarafından sevilen Milletvekili Ramazan Kaşlı, seçimden sonraki süreçte Aksaray’lı vatandaşların ziyaretleri sürüyor.

               

Son günlerde maaşlara yapılan zamlardan ötürü Kamu Sen olarak memur maaşlarının yetmeyeceğini beyan eden Taner Kara, memurlara yönelik yapılan zamları vurguladı. Kamu Sen İl Temsilcisi Kara, ziyaret esnasında güncel memur maaşlarına yönelik zam konusuna değindi.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Kaşlı; “Aksaray Kamu Sen İl Temsilcimiz Taner Kara, oğlu Ahmet Burak Kara ve hemşehrimiz Mehmet Akif Şenkal bizleri ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.” dedi.
Haber: Fatma Altınok