Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ziraat Odası Başkanı Koçak TBMM ziyaretinde bulundu

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM), Aksaray milletvekillerini ziyaret etti.

28.Dönem içerisinde Aksaray’ı temsil edecek olan milletvekilleri olan AK Parti milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, İYİ Parti milletvekili Turan Yaldır ve MHP milletvekili Ramazan Kaşlı’ya yapılan ziyaretler sürüyor. Milletvekilleri meclisteki yeni yasama dönemi içerisindeki görevlerine başlarken, Aksaraylı kanaat önderleri ve vatandaşların milletvekillerine yönelik tebrik ziyareti de Gazi Meclisinde devam ediyor.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak da bu kapsamda; AK Parti milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, İYİ Parti milletvekili Turan Yaldır ve MHP milletvekili Ramazan Kaşlı’yı ziyaret etti.

Başkan Koçak, ziyareti hakkında yaptığı açıklamada, “Aksaray Milletvekillerimizi Ankara’da TBMM de ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de üreticilerimizin başta TMO olmak üzere tarım ve hayvancılıkta yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konularında taleplerimizi ilettik.” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır ise ziyaret hakkında yaptığı açıklama kapsamında, “kıymetli başkanıma TBMM’de ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda Aksaraylı çiftçilerimizin sorunlarını çözme noktasında üzerimize düşeni yapacağımı belirttim.” İfadelerine yer vererek başkan Koçak’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Haber: Ağustos Gerçe