Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kolluk kuvvetleri uyardı; Bunları yapanlara ağır cezalar uygulanacak

Kolluk kuvvetleri uyardı; Bunları

Kolluk kuvvetleri uyardı; Bunları yapanlara ağır cezalar uygulanacak
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ve Aksaray Jandarma Komutanlığı uyardı. Kamunun huzur ve sükûnunu bozan, düğün nişan ve özel günlerde havaya ateş açan magandalara, ayrıca yaya ve sürücülerin can güvenliğini tehlikeye sokarak yüksek sesle müzik ve abartı egzoz takılı araçlara ve kural ihlali yapan sürücülere ağır para cezaları ve adli işlemler uygulanacak.

Haziran ayı Asayiş toplantısı yapıldı. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında yapılan Asayiş Toplantısına Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Aksaray Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hacı Ali Büber katıldı. Yaz aylarının gelmesi ile huzur ve güvenin sağlanmasına adına, kamunun huzur ve sükûnunu bozan, yaya ve sürücülerin can güvenliğini tehlikeye sokarak kural ihlali yapan sürücülere yönelik tedbirler attırıldı. Alınan tedbirler doğrultusunda araçlarında abartı egzoz, yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız edenlere ayrıca düğün nişan ve özel günlerde havaya ateş açan magandalara cezalar yağacak.
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşım doğrultusunda; Aksaray Valimiz Hamza Aydoğdu’nun Haziran ayı içerisine Asayiş Toplantısında verdiği talimatlar doğrultusunda, kamunun huzur ve sükûnunu bozan, yaya ve sürücülerin can güvenliğini tehlikeye sokarak kural ihlali yapan sürücülere yönelik tedbirler alınmıştır. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın, şehrimizde huzur ve güven içerisinde yaşam sürdürmeleri için her türlü gürültü ve eyleme karşı trafik ve güvenlik tedbirleri alınmış, kural ihlali yapan sürücülere gerekli idari yaptırımlar uygulanmıştır ve uygulanacaktır açıklaması yapıldı. Ayrıca yaz ayları ile birlikte artış gösteren düğün, nişan törenlerinde havai fişek ve silah atılması vatandaşlarımızın mutluluklarına gölge düşürecek eylemlerin önüne geçilmesine yönelik olarak düğün sahiplerine gerekli bilgilendirme faaliyetleri Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ve Aksaray Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülmekte olup düğün sahipleri ve muhtarlar uyarıldı.
Bu tür olayları gerçekleştiren kişilerin yaptıkları olumsuzlukların neticelerine kendi ailelerinin maruz kalması durumunda nasıl tepki verecekleri konusunda empati kurmaları konusunda düşünmelerini isteyen Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu durumunda aynı olayları bir daha gerçekleştirmek istemeyecekleri temenni ederek bu olayları mükerrer olarak tekrarlayan kişiler hakkında para cezası yanında adli işlemlerinde başlatılacağını bildirerek uyarıda bulundu.
Haber:Ağustos Gerçe