Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Önder Karaveli, Aksarayspor’a resmi imzayı atıyor

Bu sezon Türkiye 2.liginde

Bu sezon Türkiye 2.liginde mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediyespor teknik direktör sorununu Beşiktaş’ın eski teknik adamı Önder Karaveli ile anlaşarak çözdü.

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder karaveli ile anlaşarak yola çıkan siyah- beyazlı ekibimiz de Karaveli’nin yardımcılıklarını Serdar Hoşhan ve Uğur Tülümen yapacaklar.

68 Aksaray Belediyespor yönetimi teknik direktör Önder Karaveli için 5 Temmuz 2023  Çarşamba günü bir de resmi imza töreni yapacak.

68 Aksaray Belediyespor yönetiminin ikinci ligdeki serüvenine Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli ile başlaması camiada heyecanla karşılandı. 49 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş’ın ve Başakşehir kulübünün alt yaş gruplarına görev alması, Beşiktaş A takımı ile 52 günde 12 resmi maça çıkması, Adanaspor ile 1.ligde görev alması Karaveli’nin teknik adamlık macerasına takvimine 68 Aksaray Belediyespor takımını da eklemiş oldu.

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli’nin Aksaray Belediyespor ile imza atması Aksaray Beşiktaşlılar derneğini de harekete geçirerek Önder Karaveli’nin Aksaray şehrine gelmesinden dolayı da memnuniyetlerini ifade ettiler. Haber: Ağustos GERÇE