Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray’da tarih yazdı

MHP milletvekili Ramazan Kaşlı;

MHP milletvekili Ramazan Kaşlı; MHP’li olmanın gurur verdiği ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin halkımız tarafından net bir sonuç ile onaylanarak aynı zamanda demokratlıklarıyla ahkâm kesen Avrupa’ya örnek olmuştur. Aksaray teşkilatı örnek bir disiplin sistemi ile saha çalışmasını tarihi bir mitingle sonlandırırken, sandık sonuçlarında kamuoyunun ortak beklentisi ile tecelli etmiştir dedi.

Aksaray MHP Partisi bayramlaşma programı düzenledi. MHP İl binasında düzenlenen bayramlaşma programına MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Kadın Kolları başkanı Nermin Fidan, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak, il ve ilçe teşkilatı üyeleri, il ve Belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşma programında konuşan MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı;  İsveç’in azgınlık derecesinde aşağılıkça adice bir provokasyona sebep olan tutumunu nefret ve şiddetle kınadı. Kuranı Kerim’e yapılan çirkin saldırıya tepki gösteren Kaşlı “ayarlarımızla oynuyorlar” dedi

 

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı konuşmasında 14 Mayıs seçimlerine değinerek, seçimler biteli bugün tam bir ay oldu. MHP’li olmanın gurur verdiği ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin halkımız tarafından net bir sonuç ile onaylanarak aynı zamanda demokratlıklarıyla ahkâm kesen Avrupa’ya örnek olmuştur. Aksaray Teşkilatı örnek bir disiplin sistemi ile saha çalışmasını tarihi bir mitingle sonlandırırken, sandık sonuçlarında kamuoyunun ortak beklentisi ile tecelli etmiştir” dedi.

Sol cenahtan Gazeteci Saygı Öztürk’ün Aksaray’da 2 İyi Parti ve 2 Ak Parti şeklindeki köşe yazısına da  atıfta bulunan MHP milletvekili Kaşlı; “Ulusal basından Saygı Öztürk denen zevatın kampanya döneminde Ak Parti 2 ve İp 2 algısını  başlatmış olduğu  kampanyasını, CHP’ lilere  inandırmaya çalıştı.

İç çekişmeli, çok başlı bir ittifakın, partimize kurduğu tuzaklarla, partimizin milletvekili çıkartmaması için uğraştılar. Ancak, İç Anadolu’nun 14 ilinin sadece 2 sinde vekilimiz yok, Büyükşehirler dışında 2 ilde vekil çıkartmamızın nedeni CHP logosu yok, zaten büyükşehirler dışında, liderine sadakatle bağlı bu 2 ilin milletvekili önünü nasıl keseriz, hesabıyla ipe oy verdi.

Bu illerden 5 yılda gördükleri seçmenine samimiyetle, liderine sadakatle bağlı teşkilatların ve partililerin, bu 2 ilde, milletvekili önünü nasıl keseriz, hesabıyla oy verip tuzak kuranlar sandıkta cevaplarını aldılar dedi.

MHP Milletvekili Kaşlı sözlerine; AK Parti’nin oyunun küçük bir kısmında da olsa, 2018’ e göre düşeceği kamuoyu tarafından tahmin edilen bir gerçekti ve milletvekili çıkarma bandının %40 olacağı tahmin ediliyordu. MHP’ye ise bu bilinçle ve gayretle hiç milletvekili şansı verilmezken, biz nasıl 2 vekil çıkartırız düşüncesiyle siyasi tecrübemizi sahaya, samimiyetimizi seçmenimize, adaylarımızla birlikte 5 haftalık bir kampanya dönemin de girdik. Aksaray’ımıza hakkın rahmeti yağmurla birlikte, gelen liderimize halkımızın sahiplenmesi, Aksaray’ın kalesi hala MHP’ olduğunu gözler önüne serdi.

Liderimiz İl başkanları toplantısında, İl Başkanımızın, mazbatamızı ve raporumuzu, ilettiği esnada benden, övgüyle bahsetti mitingimizden ve emeği geçen bütün Teşkilat mensuplarımıza hemşerilerimize teşekkür ve selamlarını ilettiler çalışmalarımız genel merkezimizde ve Liderimiz tarafından takdirle karşılandı şeklinde ifadelere yer verdi.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı konuşmasının devamında; Dini kitabımız Kur-an’ı Kerime yapılan saygısızlığa da değinerek “İsveç’in azgınlık derecesinde aşağılıkça adice bir provokasyon yapmasına, Kur-an’ı Kerime saygısızlık yapmasına ve provokasyona sebep olan tutumunu nefret ve şiddetle kınıyorum dedi. Macaristan başbakanı Sayın Vektör Mihail Orbán, buradan teşekkür ediyorum, 11-12 Temmuzda İsveç’in NATO’ya üyelik oylamasını Macar meclisinin gündemine dahi almadan sonbahara ertelenmesini anlamlı ve kıymetli buluyorum, Türk asıllı ancak Müslüman olmayan Macaristan özellikle kınama da dahi bulunmayan birçok İslam ülkesi başta olmak üzere bütün dünyaya örnek olmuştur. “dedi.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı; konuşmasının devamında “Hükümetin hayırlı olmasını, yeni dönemin eskiden daha çok çalışmanın dünyayla her alanda yarışmanın kolay olmadığı bilinciyle tecrübe ve azmiyle Aksaray’ımızın, Aksaraylımızın ve Aksaray’da yaşayan her hemşerim başta olmak üzere, bize işi düşen her vatandaşımıza bugüne kadar olduğu gibi parti ayrımı yapmadan herkese gönlümüzü, telefonunuzu, kapımızı açtık, her zaman açık olduğunu bir kez daha hatırlatarak hayırlı huzurlu sağlıklı nice bayramlar diliyor, sevdiklerinizle birlikte mutlu bayramlara kavuşmanızı dilerim dedi. Konuşmaların sonrasında MHP teşkilat üyeleri bayram nedeni tek tek bayramlaşarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Avni Kuru