Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmediğimiz nice bayramlara

Aksaray BARO Başkanı Avukat

Aksaray BARO Başkanı Avukat Ferit Köse, Kurban Bayramı kapsamında açıklamalarda bulundu. Başkan Köse, yaptığı açıklamada toplumda birlik beraberliğin ve saygının önemine değinirken, herkese güzel bir bayram geçirme temennisinde bulundu.

Başkan Köse, “Kurban Bayramı’na eriştiğimiz bu özel günde, sevdiklerimizle bir araya gelerek sevinç ve mutluluğumuzu paylaşmanın keyfini yaşıyoruz. Bu sebeple, Kurban Bayramı’nın tüm güzellikleriyle hayatınızı doldurması dileğiyle sizlere en içten tebriklerimi iletiyorum.” diyerek sözlerine başladı.

Toplum içerisinde yardıma ihtiyacı olan bireyleri hatırlatan Avukat Köse, “millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızı hatırlamayı, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz.” ifadesinde bulunarak paylaşmanın daima başrolde olması gerektiği ile ilgili vurgu yaptı.

Kurban Bayramı mesajı kapsamında yayınladığı mesajda, “bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramı’nın, dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasına, toplumsal birlikteliğimizin pekişmesine, saygı ve hoşgörünün daha da gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.” diyen BARO Başkanı Ferit Köse sözlerini “başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere yüce milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” diyerek noktaladı.

Haber Bülteni