Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ticaret Borsasına bayram hediyesi

Aksaray Ticaret Borsasına, Türkiye

Aksaray Ticaret Borsasına, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan Kurban Bayramı hediyesi olarak TOGG gönderildi.

Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, Genel Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından Aksaray Ticaret Borsası gönderilen Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG’u Sultanhanı ilçesinde vatandaşlarla buluşturdu.
Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök; “bildiğiniz gibi Türkiye’nin yerli üretimi, milli gururumuz TOGG aracımız Sayın Genel Başkanımız Rıfa Hisarcıklıoğlu’ndan Aksaray Ticaret Borsamıza bayram hediyesi olarak gönderildi. Çalışkan ve işini iyi yapan borsalara olmak üzere, bizi ilk sırada değerlendirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Aksaray Ticaret Borsası olarak bize bu aracı kullanmak ve hizmetlerimizde değerlendirmek nasip oldu. Aksarayımızın hizmetine sunduk inşallah.” diyerek memnuniyetini dile getirirken, aracın Aksaraylı vatandaşların hizmetine sunulacağı vurgusunu yaptı.

Sözlerinin devamında Aksaray’a yapılan bu nezaketten ötürü teşekkürlerini belirten Başkan Özkök, “Aksaray Ticaret Borsası da bildiğiniz üzere güzel hizmetler veren bir yer. Genel başkanımız da Aksaray’a yakışır diyerek bize bayram hediyesi olarak bu jesti yaptı. Buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum. TOGG aracımız Cuma günü geldi. O günden bu güne Sultanhanı ilçemizde. Bayramdan sonra her bir hafta ilçelerimize göndereceğiz ve meclis üyelerimiz birer hafta ilçelerinde gezdirecek. Daha sonra da burada şehirde düğünü olan, nişanı olan ve ihtiyacı olan diğer herkese vereceğiz. Çünkü bu aracın tanıtıma ve görülmeye ihtiyacı var.” ifadelerine yer verdi.
Başkan Hamit Özkök, “bunu biz Türkiye’de üretebiliyorsak Türk vatandaşlarının hepsinin görmesi lazım. Aracın gelme sürecinde Sayın Valimize ve emniyet teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Aksaray Ticaret Borsası farkındalıklı projelerle şehre değer katmaya devam edecektir.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Ağustos Gerçe