Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarma, magandalara göz açtırmıyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekipler geçen yıl olduğu gibi bu yıl da magandalara göz açtırmıyor.

Aksaray Jandarma ekipleri, düğünde havaya silahla ateş eden (1) şüpheli şahsı yakaladı
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, “Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceğini Karartma” projesi kapsamında düğün, nişan ve asker eğlencelerinde silahla havaya ateş etme sonucunda meydana gelebilecek olayların önlenmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlarınca Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde yapılan düğün, nişan ve asker eğlencelerinde silahla havaya ateş eden şahıs ve şahıslara yönelik 25 Haziran 2023 tarihinde yaptığı denetimler esnasında düğünde silahla havaya ateş ettiği tespit edilen (1) şahıs suçüstü yakalandı.
Yakalanan şahsın üzerinden (1) adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca ve (7) adet 7.65 mm tabanca tüfeği ele geçirildi. Jandarma ekipleri ele geçilen malzemelere el koyarak şüpheli şahısın hakkında adli işlemler başlattı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Jandarma ekipleri; “Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi faaliyetlerde, silahla ateş etme olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde eğlence faaliyetlerini yapmaları için titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.” dedi.

Haber: Fatma Altınok