Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu, trafik güvenliği incelemesinde bulundu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Kurban Bayramı sebebiyle karayolunda oluşabilecek yoğunluktan ötürü herhangi bir aksaklık veya kaza yaşanmaması için kontrol yapan Polis ve Jandarma ekiplerini ziyaret etti.

Kurban Bayramı nedeniyle hizmete ara evren kurum ve işletme çalışanları bayram tatili için il dışına gidiyor. Bu sebeple karayollarında yoğunluk yaşanırken Aksaray’da özellikle Ankara, Konya, Adana ve Nevşehir yolunda kalabalık anlar yaşandığı gözlemlenebiliyor. Yolculuk sırasında vatandaşların sorunsuz biçimde ulaşım sağlayabilmeleri adına trafik polisleri ekiplerinin yoğun çalışması sürerken, vatandaşlara dikkatli olmaları gereken konularda bir kez daha hatırlatma yapılıyor.

Aksaray-Ankara yolunda görev alan Trafik Polisi ve Jandarma ekipleri de sürücülere, hız sınırı ve emniyet kemeri gibi önemli konularda bilgilendirme uyarısında bulunuyor. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, bu kapsamda hizmet eden ekipleri ziyaret ederek konu hakkında bilgi aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu,“Jandarma ve emniyet görevlilerimiz zaman zaman yaptıkları uygulamalarda sürücüleri uyarıyorlar. Bizde alınan tedbirleri yerinde gördük. Vatandaşlarımız hem tatil için hem Kurban Bayramı için memleketlerine seyahat ediyorlar. Onların can güvenliği her şeyden önemlidir. Bunun için hepimiz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Trafikte de sürücülerimiz alınan tedbirlere ve trafik kurallarına uyarsa bayram sevinçlerimiz acıya dönüşmez. Bu nedenle tüm sürücülerimizi daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.’dedi.

Vali Aydoğdu, Aksaray-Ankara karayolundaki trafik polisi ekiplerini ziyaret ederek, trafik yoğunluğu için alınan tedbirleri yerinde inceledi. Ziyareti sırasında yolcular ile iletişim kurma imkânı bulunan Vali Aydoğdu, burada yolcuların ve güvenlik ekiplerinin bayramını tebrik etti.

Haber: Ağustos Gerçe