Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 2 araç kafa kafaya çarpıştı 3 ölü 1 ağır yaralı

Aksaray’da iki araç kafa

Aksaray’da iki araç kafa kafaya çarpıştı 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Aksaray Şereflikoçhisar Ağaçören karayolunda meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı.
Kaza, Şereflikoçhisar- Ağaçören kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ağaçören ilçesinden Şereflikoçhisar ilçesine doğru seyir halinde olan E.A. idaresindeki otomobil, karşı yönden gelen E.Ü.’nün kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki araç hurdaya döndü.

Kazayı gören çevredeki diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara il müdahaleyi olay yerinde yaptı. 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalede sürücülerden E.Ü. ile diğer otomobilde bulunan N.A. ve U.A. kaza yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi. Kazada diğer sürücü E.A. ise ağır yaralandı. Yaralı sürücü E.A. ambulansla Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ise Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haber: Ağustos Gerçe