Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik’in tayini çıktı

Çankırı İl Özel İdare

Çankırı İl Özel İdare Sekreterliğinde görev yapacak

14 Ağustos 2020 tarihinde İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı iken Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atanan Yüksel Çelik,  Çankırı İl Özel İdare Sekreterliğine atandı. 3 yıldır Aksaray’da görev yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik hizmetlerine Çankırı İl Özel idaresinde devam edecek.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik hakkında düşüncelerini paylaşarak, “Özel İdare Genel Sekreterimiz 3 yıldır burada. Kişiliğiyle, karakteriyle, çalışmasıyla bence Aksaray’a çok büyük bir iz bıraktı. Çok güzel bir söz var. İnsanlar gelirler ve giderler. Hayatın adıdır bu. Ancak insanlar gelip giderken bir taraftan kokularını, izlerini bırakılar. Yüksel Çelik’te ekibiyle beraber çalışmalarıyla Aksaray’da iz bırakan bir arkadaşımız. Bayramdan sonra Çankırı’da Özel İdare Genel Sekreteri olarak göreve başlayacak. Aramızdan ayrılacak. Allah yolunu bahtını açık etsin. Aksaray’da çok güzel izler bıraktı. Bence bir babanın çocuklarına bırakacağı en güzel miras, itibarıdır. İtibar da parayla, servetle, makamla satın alınmaz. Ben huzurlarınızda Yüksel Çelik’e çok teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik’e yapmış olduğu hizmetler için Teşekkür Belgesi takdim etti. Haber: Fatma ALTINOK