Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi, Cami ve mescitlerde temizlik çalışması yapıyor.

Aksaray Belediyesi 48 mahallenin

Aksaray Belediyesi 48 mahallenin Cami ve Mescitlerinde temizlik ve hijyen çalışması yapmaya devam ediyor. Aksaray Belediyesi bünyesinde oluşturulan cami temizleme ekibi 48 mahallede bulunan tüm cami ve mescitleri belirli periyotlarda ziyaret ederek cami ve mescit içerisinde ve çevresinde temizlik çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vatandaşlara gönül rahatlığı ile ibadet etme imkânı sağlamak ve din görevlilerinin de işlerini kolaylaştırmak adına kurduğu cami temizleme ekibi, cami içerisinde cami halıları başta olmak üzere ahşap yüzeyler ve cami dışındaki abdesthanelerde temizlik çalışması yapmaya devam ediyor.

       

Vatandaşlara temiz ve nezih ortamlar sunmak için çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şehir genelinde yürütülen temizlik ve dezenfekte çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Dinçer; Aksaray’ımızın caddesinden sokağına, okulundan kamu kurum ve kuruşlarına, toplu taşıma araçlarından camilere kadar şehrin her noktasında hijyenik ortamlar oluşturduklarını ifade ederek çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in başlattığı 48 mahallede bulunan tüm cami ve mescitlerdeki temizlik çalışmasını gören vatandaşlar çok yerinde ve güzel bir çalışma herkesin ortak kullandığı ibadet hanelerimiz de temiz çalışması düzenli olarak yapılmakta hepinizin sağlığı açısından çok önemli bir olay biz cami cemaati olarak Belediye başkanımız Dr. Evren Dinçer’ e teşekkür ediyor çalışmalarını taktirle karşılıyoruz kendisinden Allah razı olsun ifadelerini kullandılar. Haber; Fatma Altınok