Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer’den Milletvekillerine ziyaret

Aksaray İyi Parti Milletvekili

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır’a ziyaretler devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Aksaray Eski Belediye Başkanı ve 25. Dönem Milletvekili Nevzat Palta ile birlikte Milletvekili Yaldır’a TBMM ‘deki odasında ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret esnasında, Belediye Başkanı Dinçer ve Nevzat Palta, görevinde başarılar dileyerek tebrik etti. 14-28 Mayıs seçimlerinde, saha çalışmalarıyla ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Yaldır, seçimden sonrada gezi ve ziyaretlerine devam etti. Aksaray’ın gelişimi ve büyümesi için mecliste gerekli önermeleri sunacağını belirten Milletvekili Yaldır, sık sık halka bir araya gelerek ilgi toplamayı başarmıştı. Meclisteki işlerini tamamlayan Milletvekili Yaldır’a tebrik ziyaretler sürüyor.
Belediye Başkanı Dinçer ve Eski Belediye Başkanı Nevzat Palta ile gündeme dair konularda istişare eden heyet, bundan sonraki süreçte vaat edilen çalışmalar üzerine değerlendirmede bulundu.
Konuyla ilgili açıklamaya yapan Milletvekili Yaldır, “Aksaray Belediye Başkanı Sn. Evren Dinçer Bey ve Aksaray Eski Belediye Başkanı 25. Dönem Milletvekili Sn. Nevzat Palta Bey TBMM’de bizleri ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

           

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Aksaray Eski Belediye Başkanı Nevzat Palta, AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy ve Cengiz Aydoğdu’yu, MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı’yı da ziyaret etmeyi unutmadı. AK Parti ve MHP Milletvekillerini ziyaret eden heyet, Milletvekillerin, tebrik ederek, çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dinçer; “Gazi Meclis’imizde şehrimizi temsil edecek, AK Parti Aksaray Milletvekilimiz Hüseyin Altınsoy, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı ve İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’ı ziyaret ettik. Vekillerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” dedi
Haber: Fatma Altınok