Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dolandırıcılık Büro Amirliği uyardı; Dolandırıcılara dikkat! 

  Aksaray İl Emniyet

 

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından vatandaşları bilinçlendirmek için uyarı niteliğinde çalışmalar yapılıyor. Yapılan bu çalışmaların en temel amacı kötü niyetli kişiler tarafından dolandırıcılık olayına vatandaşların maruz kalmaması olurken, Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri konu hakkında sık sık bilgilendirme çalışması yapıyor.

Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar esnasında Aksaraylı vatandaşlara iletilen mesajlar arasında “ telefonda sizleri arayarak kendisini polis, asker, savcı, banka görevlisi, olarak tanıtarak sizden para talep edenlere inanmayın. Bankanızdan gelen SMS içeriğini kimseyle paylaşmayın. Unutmayın hiçbir kamu görevlisi sizden para talep etmez.” ifadeleri yer alıyor.

Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ait telefon numarası üzerinden de vatandaşların konu hakkında bilgi alabilmeleri için gelen çağrılara karşılık veriliyor. Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri ile yapılabilecek olan görüşmelerde dolandırıcılara yönelik çok daha fazla bilgi almak mümkün hale geliyor.

Haber:Ağustos Gerçe