Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy Belediyesi karne şenliği düzenlendi

Ortaköy belediyesi 2022-2023 eğitim

Ortaköy belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretimin son gününde karne şenliği düzenleyerek çocuklara çifte bayram yaşattı.

Ortaköy belediye başkanı Ali Rıza Özdemir tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Karne şenliğine Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Polat, Ağaçören Kaymakamı Naim Akar, Ortaköy belediye başkanı Ali Rıza Özdemir, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ortaköy Belediyesi tarafından İstiklal İlkokulu Bahçesinde ikincisi düzenlenen karne şenliğinde; Nasrettin Hoca, Çocuk şarkıları, Tahta Bacak uzun adam, Palyaçolar, Sosis Balonlar, İllüzyon ve birbirinden faklı eğlenceler ve oyunlarla çocuklar karne almanın sevincini doyasıya çıkardı.

       

Ortaköy belediye başkanı Ali Rıza Özdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamada; 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının son gününde her yıl yapmak istediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz karne şenliğimizin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Ortaköy belediyesi olarak öğrencilerimize” Karneler Sizden Şenlik Bizden” diyerek bir eğlence programı düzenledik. Onların gözlerindeki mutluluğu sevinci görmek bizleri onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Bugün burada karnelerini alarak yılsonu tatilini hak eden tüm öğrencilerimiz için harika bir karne şenliği düzenledik. Onların mutluluğuna ortak olmak eşsiz bir duyguydu. Gülen yüzlerinin solmaması için mutlu belediyecilik ilkesi gereği gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz diye konuşan Başkan Özdemir ben buradan tüm velilerimize çocuklarına sevgi göstermelerini istiyorum. Onalar bizim yarınlarımız geleceğimizin teminatı çocuklarımız çocuklarımıza da yaz tatillerinde bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum diyerek tüm çocuklara iyi tatiller temennisinde bulundu.

Programa katılan öğrenci velileri ve öğrenciler belediye başkanına teşekkür ederek Belediye başkanımız Ali Rıza Özdemir çocuklarımızın sevincine ortak oldu. Geçen yıl ilki düzenlenmişti. Çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Çocuklarımız iki sevinci bir arada yaşadılar burada kurulan panayır havasında bir eğlence ile gönüllerince eğleniyorlar. Çok teşekkür ediyoruz buradan Belediye Başkanımız Ali Rıza Özdemir’e selam göndermek istiyorum. Sosyal belediyecilik anlamında Ortaköy belediyesi hizmette sınır tanımıyor diye konuştular.

Haber: Fatma Altınok