Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da motosikletli kuryeler canlarını yok saydı

Trafikte çoğu zaman araçların

Trafikte çoğu zaman araçların arasından geçerek trafiği tehlikeye sokarak gündeme gelen motosikletli kuryeler, paket servisi yapan, su ve tüp taşıyan motorlar, şikâyetlerin odağında yer alıyor.

Araçların arasında slalom yapan, kaldırıma çıkıp yaya geçitlerinden karşıya geçen, emniyet şeridinden süratle geçen motosikletlere dair son dönemde hemen her gün bir habere rastlamak mümkün oluyor.

Aksaray Hacılar harmanı Konya caddesinde seyir halinde olan iki motosikletli kuryenin bir diğer kuryeyi ayağı ile iterek trafikte ilerlemesini sağlıyor. Bu anları an ve an cep telefonu kamerası ile çeken yoldan geçen sürücüler motosikletli kuryeler her an önümüze çıkarak trafiği tehlikeye sokuyorlar. Yetkililerin bu konuda işletme sahipleri ile gerekli önlemeleri alması konusunda gerekli uyarılarda bulunmasını isteyerek trafikte bir can pazarının yaşanmamasını istedi.

Aksaray’da iki motosikletli kuryenin seyir halindeyken cep telefonu kamerasına yansıyan tehlikeli görüntüleri Aksaray’da görenler tarafından bu kadarı da olmaz dedirtti

Olay; Aksaray’da Hacılar harmanı Konya Caddesi terminal yolunda meydana geldi. Motosikletli kurye olarak hizmet veren restoran ve kafe işletmelerinin paket servis dağıtıcılığını yapan motosikletli bir kuryenin trafikte yakıtının bitmesi ile aynı istikamette giden başka bir kuryeden yardım istedi. Motosikletli kurye bunun üzerine hem kendi canını hem de arkadaşının canını tehlikeye atarak seyir halinde iken ayağı ile diğer motosikleti itmeye başladı. Yanlarından geçen araçlara aldırış etmeden trafikte iki motosikletli kuryenin yaptığı bu tehlikeli sürüş görüntüleri anbean cep telefonu kamerasına yansırken kendilerine neden trafiği tehlikeye atıyorsunuz sorulduğunda “arkadaşımın yakıtı bitti” cevabı özrü kabahatinden büyük olarak yorumlandı.

Haber: Ağustos Gerçe

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği
Sıradaki Haber Aksaray ‘da bugün hava nasıl olacak?