Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gaila Ceneida González López Kuzeyboru’da

Kuzeyboru Kadın Voleybol takımımız

Kuzeyboru Kadın Voleybol takımımız 2023-24 sezonu öncesinde transferlerini tek tek patlatıyor. Kuzeyboruspor dış transferde Amerikalı smaçör Sarah Wilhite Parsons’un ardından Dominik Cumhuriyeti Milli takımının da formasını giyen Lopez ile anlaşma sağladı.
Kuzeyboruspor yönetiminden yapılan açıklamada, Kulübümüz, Rusya Kadınlar Voleybol Ligi ekiplerinden Dinamo-Ak Bars forması giyen Dominikli pasör çaprazı Gaila Gonzalez sözleşme imzaladı.
Kariyerinde Mirador VC, Capitalinas de San Juan, Cristo Rey Volleyball Club formaları giyen milli oyuncu Gaila Gonzalez; ülkemizde de 2018-2022 yılları arasında forma giydi.
1997 doğumlu ve 188 cm. boyundaki Gaila, Rusya Süper Kupası şampiyonluğu, Pan Amerikan Oyunları, Pan Amerikan Kupası ve NORCECA Şampiyonasında altın madalya sahibi oldu.
Gaila Gonzalez, 2022 yılında düzenlenen Pan Amerikan Kupası’nda, En iyi servis atan oyuncu, En iyi pasör çaprazı, MVP ödüllerine sahip oldu.
Gaila Gonzalez’a takımımıza hoş geldin diyor ve Kuzeyboru Voleybol Ailesi olarak onunla birlikte nice başarılara imza atacağımızı biliyoruz. Hep birlikte, daha büyük zaferlere ulaşacağımız bir sezon için sabırsızlıkla bekliyoruz”denildi. Haber: Ağustos GERÇE