Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da karne zamanı

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı tüm Türkiye’de 16 Haziran Cuma günü itibariyle tamamlandı. Aksaray’da da karne heyecanı yaşayan çocuklar soluğu ebeveynlerinin ve öğretmenlerinin yanında aldı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde Aksaray’da toplam yüz bin 900 öğrenci karne alırken, 18 Haziran Pazar günü 3 bin 800 öğrenci Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek.

2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde ders dönemini tamamlayarak başarılı bir yıl geçiren öğrenciler, sekiz aylık eğitim süreçlerine kısa bir ara vermeye hazırlanıyorlar. 16 Haziran Cuma günü okullarda gerçekleşen karne dağıtımı programı ile öğrenciler karne almanın heyecanını yaşarken, öğretmenler ve anne babalar da çocukların bu mutlu günlerinde yanlarında olmanın verdiği gururu yaşıyorlar.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal Kılıçarslan Ortaokuluna giderek öğrencilerin heyecanlı günlerinde yanlarında oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada öğrencilerin karne günü ile ilgili yapmış olduğu açıklamada,” sevgili öğrenciler, kıymetli meslektaşlarım, asrın felaketi nedeniyle buruk da olsa bir yarıyılı daha geride bıraktık. Geleceğimizin inşası için birlikte çalıştık. Her bir öğrencimize güzel bir gelecek diliyor, öğretmenlerimize emek ve katkıları için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer vererek öğrencilere ve öğretmenlere tebrik dileklerinde bulundu.

Öğrencilerin dört gözle beklediği yaz tatili dönemi 16 Haziran Cuma günü yapılan karne dağıtımı seremonisi ile başlamış oldu.

Haber: Ağustos Gerçe