Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kendi Hayatını Film Yapıyor

Aksaray’ın yetiştirdiği gazetecilerden olan

Aksaray’ın yetiştirdiği gazetecilerden olan Gökten Öztürk “Kadere Bak Filminde” kendi hayatını film yapmaya hazırlanıyor.
Uzun yıllar Aksaray’da gazetecilik yapan Gökten Öztürk İstanbul’a yerleşmesinin ardından sinema ve dizi sektörüne girdi. 2 yıl önce birçok ünlü kişi ile sinema ve dizi sektöründe başarılı performans göstermesinin ardından İzmir’den yapımcı Akay Güngör ile toplantılar sonrası “Kadere Bak Filminde” kendi hayatını beyaz perdeye taşıyacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Gazeteci ve sinema oyuncusu Gökten Öztürk; ” 25 yıl gazeteciliğin ardından İstanbul’a yerleştim. İstanbul’a gelmeden önce Aksaray Yenigün Gazetesinde 5 yıl görev yaptım. Aksaray Yenigün Gazetesi sahibi Yaşar Karatay ile istişare yaptım. Kendisi bu konuda olumlu yönde karar verdiğimi belirterek başarılar diledi” dedi.
2 yıl önce ünlü oyuncu Hayrettin Özdemir’in teşviki ile sinemaya adım attım diyen Öztürk; “Bir-çok ünlü oyuncular ile sinema ve dizilerde rol aldım. İzmir’den yapımcı Akay Güngör ile tanıştık ve bir çok toplantı yaptık ve sonunda Kadere Bak Filminde kendi hayatımı sinema filmi yapacağız. Birçok ünlü oyuncuya yer vereceğiz. Sinema Filmi çekimleri kolay bir mesele değil. Acele etmeden yavaş yavaş bunu gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” dedi.
Haber: Avni Kuru