Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır’a ziyaretler devam ediyor.

14 Mayıs Genel seçimlerin

14 Mayıs Genel seçimlerin sonucunda Aksaray halkı tarafından Milletvekili olarak seçilen Turan Yaldır, seçim kampanyası stratejileri olarak saha çalışmalarından ötürü sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek Aksaray halkının ilgisini toplamayı başardı. Seçimden sonrası ise Milletvekili Yaldır’ı tebrik ziyaretleri sürüyor.

Aksaray sanayi esnafları Hikmet Maraşlıoğlu, Kadir Pekmezci, Mustafa İpek ve Yusuf Tatlıpınar birlikte Milletvekili Turan Yaldır’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında, seçimden sonraki süreci değerlendiren heyet, seçim zamanında istek ve şikâyetlerini belirten sanayi esnaflarına yönelik nasıl çalışmalar yürütülmesi hususunda istişare edildi.

Bunun üzerine Milletvekili Yaldır; “sanayi esnaflarımızdan Hikmet Maraşlıoğlu, Kadir Pekmezci, Mustafa İpek, Yusuf Tatlıpınar nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Diğer bir ziyaret ise Aksaray vatandaşlarından geldi. Milletvekili Yaldır’ı tebrik ziyaretinde bulunan Aksaray’lı vatandaşlar, ziyaretleri esnasından Milletvekili olan Yaldır’ı tebrik etti. Gündeme dair konular üzerinden vatandaşlarla sohbete eden Milletvekili Yaldır, ziyaretlerinin ardından ise; “Aksaray’dan kıymetli misafirlerimiz ziyaretleriyle bizleri mutlu ettiler. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.” dedi.

Haber: Fatma Altınok