Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müftüsü Işıldar, “Çocuklarımız, velilerimizin emanetidir”

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, “Yaz Kur’an Kursu Semineri” programına katılım göstererek Kur’an kursu öğreticileriyle bir araya geldi.
Kur’an kursu öğreticileri için düzenlenen etkinliğe İl Müftüsü Işıldar da katılarak, konuşma yaptı. İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlene programa, birçok öğretici katıldı. İl Müftüsü Işıldar, programda öğreticilere, yapılan işin hem dini hem de insani olarak ne kadar önemli olduğundan bahsetti. Gelecek nesillerin ahlaki açıdan topluma katkı sağlaması için bu denli eğitim verilmesinin hayırlı olduğunu belirterek, Kur’an Kursu öğreticilerine öğrencilerin ne kadar değerli olduklarını vurguladı.

           

İl Müftüsü Işıldar konuşmasında, “çocuklarımız, velilerimizin emanetleridir. Onları kendini ve Rabbini bilen, sorumluluklarının farkında olan, milletine ve insanlığa faydalı nesiller olarak yetiştirmek bizlerin görevidir. Hayırlı nesiller yetiştirmemize katkı sağlayacak, gözümüzün nuru evlatlarımızı Kur’an’la ve Peygamberimiz ’in örnek hayatıyla buluşturacak fırsatı iyi değerlendirelim.” ifadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok