Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı sporcular Türkiye şampiyonu oldu

Aksaray Belediyespor’un altyapısını oluşturan

Aksaray Belediyespor’un altyapısını oluşturan Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu’nun küçük kızlar hentbol takımı Türkiye şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tekirdağ’da düzenlenen Hentbol Kız- Erkek Türkiye Final Müsabakaları 10 Haziran 2023 Cumartesi günü itibariyle tamamlandı. Aylardır süren müsabakalarda gelinen son aşamada final etabı gerçekleşti. Mersin, Manisa ve Bingöl bölge temsilcileri iler karşı karşıya gelerek, final müsabakalarında azimli bir mücadeleyle rakiplerini geride bırakan Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu Küçük Kızlar Hentbol Takımı, müsabakaların final etabından birincilik elde etti.

Küçük kızlar hentbol takımı elde ettikleri bu birincilik ile adlarını müsabakanın şampiyonu olarak yazdırmayı başardılar.

Aksaraylı genç sporcuların başarılarının ardından tebrik dileklerini ileten Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal; “ Kızlarımız Türkiye şampiyonu” dedi.

Sözlerinin devamında ,“bize imkân sunar, fırsat verirseniz başarırız” demişlerdi. Başardılar. Hem de işin sıfır noktasında iken. Takım sporlarında Aksaray’da bir ilke imza atarak Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonu oldular.” ifadesine yer vererek genç sporcuları tebrik etti.

Haber: Ağustos Gerçe