Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bir motosiklete 10 kişi bindi. Görenler bu kadarı da pes dedi.

  Aksaray İl Emniyet

 

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü yaz aylarının gelmesi ile Aksaray’da motosiklet ve elektrikli bisikletler üzerinde uygulama yaptı. Polis ekipleri, faturasız ve uygunluk belgesi olmayan motosikletleri tek tek kontrol ederek topladı. Aksaray Hashas Mahallesi Cumhuriyet Bulvarında yapılan uygulamada elektrikli bir motosiklet üzerinde uygunsuz sayıda yolcu taşıdığı tespit edildi. Yaklaşık 10 kişi polis ekipleri tarafından motosiklet üzerinden indirilerek gerekli adli ceza işlemi uygulandı.

Aksaray’da yaz aylarının gelmesi ile trafik uygulamalarına ağırlık veren İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, motosiklet ve elektrikli bisikletler üzerinde geniş çaplı uygulamalar yapıyor. Kentin belirli cadde ve sokaklarında görev alan trafik ekipleri, yoldan geçen tüm motosiklet ve elektrikli bisikletleri durdurarak inceleme yaparak, motosiklet sürücülerinde kask kullanımının arttırılması yönünde uyarılarda bulunuyor.

Ayrıca yapılan uygulamalarda; tescilsiz motosiklet kullanımının artması ve çalınmasının kolay olması, elektronik denetim sistemlerine yakalanmamak için plakanın doğru okunmasını engelleyecek şekilde plakanın sökülerek ya da katlanmak suretiyle kullanılması nedeniyle Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik şube ekipleri Aksaray’ın farklı bölgelerde uygulama yapmaya devam ediyor.

Haber: Ağustos Gerçe