Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Futbolda 1. grubun finalisti belli oldu

Türkiye 3.liglerinde gruplarını lider

Türkiye 3.liglerinde gruplarını lider tamamlayan takımlar direkt olarak şampiyon oluyor, 2. Olan takımlar play of finali oynuyor ve 3,4,5 ve 6.sırada ligi tamamlayan takımlar ise play of finalisti olmak için müsabakalara çıkıyorlar.

Bu anlamda 3.lig 1.grupta Yeni Mersin idman Yurdu takımı ligi 68 puanla lider tamamlamış ve 2.lige yükselmişti. Belediye Derincespor ise 66 puanla ligi ikinci tamamlayıp play of finali oynamaya hak kazanmıştı.

Bu grupta oynanan play of finali belirleme müsabakalarında 52 Orduspor adını final oynamaya hak kazanan takım olarak yazdırmayı başardı.

52 Orduspor ilk maçında sahasında Nevşehir Belediyesporu 2-0 mağlup edip ikinci tura yükseldi. 52 Orduspor 2.turda, deplasmanda Kütahya Belediyesporu 2-1 mağlup ederek ikinci tura yükselen Karbel Karaköprü Belediyesporu ilk maçta deplasmanda 1-1, sahasında 2-2 sona eren müsabakanın uzatma sürelerinde de eşitlik bozulmadı. Penaltı atışlarını 5-3 kazanan 52 Orduspor finalde Belediye Derincespor’un rakibi olmayı başardı.

Belediye Derincespor ile 52 Orduspor arasında final müsabakası tarafsız bir sahada tek maç üzerinden oynanacak o maçı kazanan takım 1.grupta Yeni mersin idman Yurdu takımının ardından 2.lige adını yazdıran takım olacak.

Haber: Avni KURU