Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı, “biz büyük bir aileyiz”

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı’yı MHP temsilcileri Ankara’da ziyaret etti.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında birleşen MHP, Aksaray’da Milletvekilliğine adaylığını koyan Ramazan Kaşlı, 27. Dönemde de Milletvekili olmuştu. 28. Dönemde de halkın oylarıyla tekrardan Milletvekilliğine seçildi.

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak, TBMM’ye ismini yazdıran Kaşlı, birkaç gün önce TBMM’de yemin törenini gerçekleştirdi. Yemin törenini ardından Milletvekili Kaşlı’yı MHP teşkilatı üyeleri ziyaret etti.

 

İl Başkan Vekili Ferhat Birge, İl Genel Meclis üyeleri Cavit Çıtak ve Meriç Keskin, Belediye Meclis üyeleri Burhan Karataş ve İsmet Kayabaşı, İl Ocak Başkanı Muhsin Aslan, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Kaşlı ile birlikte, Milletvekili Ramazan Kaşlı’yı TBMM’de bir araya geldi.

Milletvekili Kaşlı’yı yemin töreninden sonra TBMM’de ziyaret eden ilk MHP heyeti oldu. Ziyaret esnasında, Milletvekili Kaşlı’yı tebrik eden MHP teşkilatı üyeleri, seçimden sonraki süreci değerlendirdi. Daha büyük bir azimle Aksaray’ı mecliste temsil edecek olan Ramazan Kaşlı, daha öncede Milletvekili olarak seçilmişti. Aksaray halkının seçim zamanında istek ve şikayetlerini alan Kaşlı, seçimden sonraki çalışmalar için değerlendirmeler yaptı.

Bunun üzerine Milletvekili Kaşlı; “Hem 27. Dönem hem de 28. Dönemde bizlere olan samimi destekleri için çok teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok