Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Solo Resim sergisi yapıldı

  Aksaray AK Parti

 

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Kılıçarslan İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluştu.

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ile birlikte Kılıçarslan İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldi. Okulun öğrenci olan Muhammet Ömer Dökmez isimli öğrencinin Solo Resim Sergisine katılım gösterdi.

 

Okul Müdürü Mahmut Göktaş tarafından düzenlenen sergide Milletvekili Altınsoy, öğrencilerle bir araya geldi. Serginin mimarisi olan Muhammet Ömer Dökmez’i yaptığı resimlerden dolayı tebrik etti. Çocukların bu yaşlardaki yeteneklerine sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Milletvekili Altınsoy, gelecek nesillerin sanata olan yatkınlıklarını, yeteneklerinin değer kazanması gerektiğine dikkat çekti. Milletvekili Altınsoy’un öğrencilerle keyifli anları kameralara yansıdı. Okulun Müdürü Mahmut Göktaş ve öğretmenlerle de bir araya gelen Milletvekili Altınsoy, okul ve eğitim alanında bilgiler aldı.

 

Bunun üzerine açıklama yapan Milletvekili Altınsoy; “Merkez İlçe Başkanımız Muammer Gür ile beraber Kılıçaslan İlköğretim Okulunda okuyan Muhammet Ömer Dökmez isimli öğrencimizin Solo Resim Sergisine katılım sağladık. Sergide emeği geçen okul müdürümüz Mahmut Göktaş’a ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Fatma Altınok