Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı delegeler, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurul toplantısına katıldılar

    Türkiye’deki 374

 

 

Türkiye’deki 374 organize sanayi bölgesinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun (OSBÜK) 21’inci Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kurula, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu ve Türkiye’nin 81 ilindeki OSB Başkanları ve OSBÜK delegeleri katıldı.
Kurultayın açılış konuşmasını yapan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun, istişare kültürünü daha da güçlendirdiğini belirterek, “Her dönem olduğu gibi, bu dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde, istişare kültürünü daha da güçlendirerek çalıştık. Bir ve beraber olduk. Biz bir oldukça, engelleri, zorlukları da birer birer aşmayı başardık. Çok çalıştık, çok ürettik, çok ihracat yaptık. Organize sanayi bölgelerimizi, üretim camiasının en güçlü temsilcisi haline getirdik. Sanayi üretiminin, istihdamın, ihracatın lokomotifi olduk. Başarımız sınırları aştı, dünyaya örnek olduk” ifadelerini kullandı.

Genel kurul toplantısına Aksaray Organize Sanayi Müteşebbis heyeti olarak Ticaret ve Sanayi Odasi Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Müteşebbis heyette yer alan Serdar Öngün, Rafet Altınpınar ve Oda Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak’ın yanı sıra, Aksaray Karkın Tarıma Dayalı Sera OSB olarak genel kurulda temsilen İl tarım Müdürü Bülent Saklav ve Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak katıldılar.

Ayrıca ATSO Başkanı Başkanı Ahmet Koçaş, 21. OSBÜK Genel Kurulunda OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurul Üyesi Seçilirken, Genel Kurulda Divan Başkan Vekili görevini de yaptı.

Haber: Avni KURU