Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu Türkiye Üçüncüsü Oldu

Türkiye Yıldız Hentbol şampiyonasında

Türkiye Yıldız Hentbol şampiyonasında Aksaray’ımızı temsil eden Yusuf Hakiki Baba Orta Okulu Türkiye 3.’sü oldu.
Yıldız Kızlar Hentbol Şampiyonası Ordu’da tamamlandı.
Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu B grubunda İstanbul, Trabzon ve Bingöl ile ayni grupta yer aldı. Türkiye Yıldız Hentbol şampiyonasında Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu ilk maçında İstanbul’u 19-25 yenerek galibiyetle başladı. 2.gün ise Trabzon’u 8-22 üçüncü gün ise Bingöl’ü 19-16 yenerek grup 1.si oldu. Çaprazdaki rakibi ise A grup 2.si Kastamonu ile oynayan takımımız son saniye golü yiyerek 22-21 yenilerek final oynama şansını kaybetti. Turnuvanın 5. günde 3.lük 4.lüķ maçında Bingöl ile karşılaşan temsilcimiz sahadan 21-16 kazanarak Türkiye 3.su oldu.
Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl başkanı Murat Görmez yaptığı açıklamada; Bizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim camiası olarak her zaman yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz. Başarı asla bir tesadüf değildir. Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulumuz bazı şansızlıklar nedeni ile hentbolda Türkiye üçüncüsü oldu. Bizzat çocuklarımızın maçlarında yanlarında olduk gözlerindeki o heyecanı ve azmi gördük. Ben buradan Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu öğrencilerimizi tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyor emeği geçen başta okul müdürümüz Hasan Çevik’e, idarecilerimize ve beden eğitimi öğretmenimiz Serkan Palaya teşekkür ediyorum diye konuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Serkan Pala: Aslında hedeflerinin final oynamak olduğunu o doğrultuda çalıştıklarını belirtti. Çapraz maçına kadar iyi oyun sergilediklerini ancak Kastamonu maçında çok hata ve hakem hataları sonucunda 1 sayı ile kaybettiklerini belirten beden eğitimi öğretmeni Pala; Bununda büyük bir başarı olduğunu söyleyerek, şuan ellerinde 2009 ve 2010 iyi bir jenerasyon olduğunu bu çocuklara destek olunduğunda daha büyük başarı elde edeceklerini belirtti.
Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Serkan Pala sözlerine; Okulumuz küçüklerde de 05-10 Haziran arası Türkiye Finallerine gideceklerini ve orda da başarı beklediklerini ifade ederek, takımız pazar günü yola çıkacak takımızda önemli bir oyuncumuz sakatlığından dolayı oynamayacak ifadelerinde bulunarak desteklerinden dolayı Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer’e Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl başkanı Murat Görmez’e , Milli eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’a, okul müdürü Hasan Çevik’e ve de bizleri destekleyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz dedi.

Bizde Yenigün Gazetesi olarak tebrik eder küçük kızlarımıza Tekirdağ’da başarılar dileriz.

Haber: Ağustos Gerçe