Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Topakkaya doğalgaz’a kavuşuyor

Çevre kirliliği ve ucuz

Çevre kirliliği ve ucuz enerji olarak tercih edilen Doğalgaz birçok ilçenin yanı sıra köy ve kasabalarda da döşenmeye başlandı.

E -90 karayolu Ankara istikametinde bulunan Topakkaya kasabası son yıllarda villa kent adıyla anılmaya başlandı. Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan’ın uzun mücadelesi sonuç verdi. Topakkaya kasabasına  doğalgaz hattı için  kazma vuruldu.

Doğalgaz için Topakkaya halkının isteklerini yerine getirdiklerini söyleyen Topakkaya Belediye Başkan Adem Baylan, bundan sonra çevreci bir kasaba olarak tercih edilen bir yerleşim yeri olacağız  bundan memnunuz. Topakkaya halkının refahı her şeyden önde gelir. Ucuz yakıt olarak belde ekonomisine katkı sağlayacağından dolayı memnun olduk” dedi.
Topakkaya belediye Başkanı Adem Baylan, Beldemize Dogalgazın gelmesi için temeli atılmıştır. Kasabamıza Hayırlı Olsun. Emeği geçen Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu,  Hüseyin Altınsoy Ve Enerya Şirketine Teşekkür ederiz. diyerek sevincini dile getirdi.

Doğalgaz için yapılan törende kurban kesildi dualar edildi. Mühendisler yapılan program çerçevesinde Kepçelerin yardımıyla ilk çalışma başlatıldı, Tahminlere göre yıl sonu gelmeden tüm  hanelere doğalgaz ın  döşenmesi bekleniyor.

Haber: Ağustos GERÇE