Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İYİ Parti teşkilatından Milletvekiline ziyaret

Aksaray’dan 28. Dönem Milletvekili

Aksaray’dan 28. Dönem Milletvekili olarak seçilen Turan Yaldır’a, İyi Parti Heyeti tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
İyi Parti İl Teşkilatı, 14 Mayıs seçimlerinde Aksaray İyi Parti Milletvekili olarak seçilen Turan Yaldır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. “İl Başkanımız Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanımız Osman Yılmaz ve kıymetli yöneticilerimizi misafir ettik.” diyerek ziyarette bulunan il teşkilatına teşekkür etti. İl Başkanı Cumali Asal, “Vekilimiz Turan Yaldır’ı teşkilatımız ile ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalarımız ile ilgili görüşlerde bulunduk.” dedi. Ziyarete katılan 28. Dönem Milletvekili Adayı Naciye Akkuş Türk, “Çocukların göz hizasına inerek konuşmak gerekir. Bunu bilen ve uygulayan çocuklara, gençlere, yaşlılara, kadınlara değer veren bir vekil gönderiyoruz Meclis’e. Turan Yaldır ile birlikte bu yolu yürümek onurdu.” şeklinde konuştu.
Ziyarete, İyi Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez ilçe Başkanı Osman Yılmaz, 29. Dönem Milletvekili Adayı Naciye Akkuş Türk, ve teşkilat mensupları katıldı.

Haber: Ağustos GERÇE