Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Hırsızlar Güvenlik Kameralarına Yakalandı

Hırsızlar emniyetin yaptığı operasyonla

Hırsızlar emniyetin yaptığı operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Paşacık mahallesinde bir evde meydana gelen hırsızlık olayının ardından olayın aydınlatılmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan incelemeler ve çalışmalar sonrasında üç şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan uzun süreli kamera incelemeleri ve detaylı saha çalışmaları sonucunda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen E.G.(29), R.G.(23) ve B.S.(19), kimlikleri tespit edildi. Kimlikleri tespit edilen süpheli üç şahsın saklandıkları Zafer Mahallesindeki eve operasyon yapan Emniyet ekipleri, şüphelileri yakalayarak gözaltına alındı. Hırsızlık anı an ve an güvenlik kameralarına yansıdı. Büyük bir soğukkanlılıkla binalardan bisiklet çalan zanlılar çaldıkları bisikletlere binerek olay yerinden kaçtıkları görüldü.

“Evden Hırsızlık” suçundan yakalanan şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Haber: Ağustos Gerçe