Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Milletvekili adayı Akkuş, Seçim sürecinde yanımda olan herkese teşekkür ederim

28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI

28. DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI NACİYE AKKUŞ TÜRK:
Seçim sürecinde yanımda olan herkese teşekkür ederim
İyi Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Naciye Akkuş Türk, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından, bu süreçte yanında olan ve destek olan herkese teşekkür etti.
Seçim sürecinin sona ermesinin ardından bir açıklama yapan İyi Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Naciye Akkuş Türk, “Seçim sürecinde yanımda olan, bana güç katan, yol gösteren, başta Milletvekilim Turan Yaldır olmak üzere, il ve tüm ilçe başkanlarıma, kadın politikaları ve gençlik kolları başkanlarıma ve tüm iyi parti yöneticileri, gönüldaşlarım ve emektar kadınlarımıza, vekil adayları ve millet ittifakının tüm değerli başkanlarına ve yöneticilerine, basın mensuplarına, aileme, eşim ve çocuklarıma, dost ve akrabalarıma bizi destekleyen tüm vatandaşlarımıza teşekkürü borç bilirim.
Bu süreçte sizlerle çalışmak benim için bir onurdu. Siyasette tecrübelenmek ve dost kazanmak adına önemli bir yol katettim. İyi Parti ailesi olarak bu yolda birlikte yürümeye ve davamızı her geçen gün büyütmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Haber: Ağustos GERÇE