Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Jandarma İnşaat Hırsızını Kıskıvrak Yakaladı

İnşaattan demir çalan hırsız

İnşaattan demir çalan hırsız güvenlik kamerasına takıldı. Aksaray’ın Ortaköy İlçesinde inşaat alanında hırsızlık yapan bir kişi Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince önce takibe alındı sonra kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, olay 17 Mayıs 2023 tarihinde 112 acil ihbar hattını arayan bir şahıs, Aksaray’ın Ortaköy İlçesinde bulunan inşaat alanından inşaat malzemelerinin çalındığını beyan ederek ihbarda bulundu.
İhbarın alınması ile Ortaköy Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda JASAT ekipleri konu ile ilgili çalışma başlattı. Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT) olay yeri ve çevresinde yapılan güvenlik kamerası incelemeleri ısrarlı ve titiz çalışmalar sonucunda; olayda kullanıldığı belirlenen bir aracı takibe aldı. JASAT Dedektifleri, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen (1) şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
Olayla ilgili yapılan araştırmada, şüpheli şahsın, çalınan inşaat malzemelerini inşaat işleri ile uğraşan bir şahsa sattığının tespit edilmesi üzerine, söz konusu şahıstan teslim alınan malzemeler, sahibine teşhis ettirilerek tam ve eksiksiz olarak teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.
Haber Avni Kuru