Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı; “ Zafer İnananlarındır”

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen ve MHP teşkilatı mensupları ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminin Cumhur İttifakı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması üzerine geçtiğimiz günlerde yürüyüş yaptı.
28 Mayıs 2023 tarihinde halkın oylarıyla seçilen 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferine yönelik MHP teşkilatı yürüyüş düzenleyerek, zafere Aksaray halkınında dahil olması üzerine büyük bir coşkuyla kutlandı. Yürüyüş 15 Temmuz Milli İrada meydanından başlayıp, Ebulfeyz Elçibey caddesine kadar devam etti.

Yürüyüşün ardından açıklama yapan Milletvekili Kaşlı, “Demokrasi şöleninin ardından, Büyük Türk Milleti kararını verdi. Bu vesileyle davamıza gönül veren, ülkesi, milleti, devleti için demokrasiye sahip çıkıp sandığa giderek, Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçen vatandaşlarımızla omuz omuza zaferimizi kutladık. Neticenin ülkemiz, milletimiz ve Aksaray’ımız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok