Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Ak Kadınlar zaferi kutladılar

Ülkemizde ve Aksaray’ımızda yapılan

Ülkemizde ve Aksaray’ımızda yapılan Milletvekilliği genel seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı 1.tur ve 2.tur seçimlerinde AK Parti adına sahada en fazla mücadele veren isimlerin başında Ak kadınlar yer aldılar.
AK Partili kadınlar, kadın kolları başkanı Ferhan Polat başkanlığında seçim süresi boyunca sahadan hiç eksik olmadılar. Gece gündüz sahada bulunan AK Kadınlar, Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’ye, Cumhurbaşkanlığı seçimleri içinde Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.
Yapılan Milletvekili seçimlerinde AK Parti 4 vekilin ikisini alırken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise Aksaray’ın recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizde en fazla oy alan ilk 10 il arasına girmesinde etkili oldular.
AK Kadınlar, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2.turunda Aksaray olarak %75.38 oy alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Seçimlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zaferi ile sonuçlanması ile AK kadınlar tüm yorgunluklar sona erdi diyen AK kadınlar, kutlamalarda Rabia işareti yaparak, Hedefe ulaştık. Yeni Türkiye yüzyılının başlamasına katkı sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye yüzyılında Aksaray’ımızda ülkemizde gelişmeye, büyümeye devam edecek. Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya lideri olduğunu 21 yıldır katıldığı tüm seçimlerde zaferle ayrılmasıyla bir kez daha perçinlemiştir” dediler.

Haber: Ağustos GERÇE