Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye Seçimini Yaptı

  Ak Parti Aksaray

 

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanı olarak tekrar seçilmesinden sonrasında Aksaray Ak Parti İl Binasında açıklama yaptı

“Türkiye seçimini yaptı, istikrardan yana oy kullandı” diyen Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy; “14 Mayıs’ta Meclisi seçmişti, Cumhurbaşkanımıza da yüzde 49,5 oy oranıyla ikinci turu nasip etti. Bütün Aksaraylı hemşehrilerimize ben teşekkür ediyorum. Aksaray yüzde 75,5 ile Türkiye genelinde yine derece yaptı. Türkiye’de de Cumhurbaşkanımız yüzde 52,16 en yüksek oy alarak 13. Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Büyük bir coşku var, büyük bir heyecan var. Bu coşku sadece Aksaray için değil, sadece Türkiye için değil, mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması oldu. Türkiye Yüz Yılı başlıyor, inşallah bundan sonra ülkemize, milletimize, hem bize Meclis’e hem de Cumhurbaşkanımıza yürütme organı başı olarak güzel hizmetler yapmayı nasip etsin diyorum. Bütün hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Aksaray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oy aldığı illerde ilk 10’a girmesi hakkında düşüncelerini söyleyen Milletvekili Altınsoy; “Biz biliyorsunuz her zaman Aksaray Ak Parti teşkilatları olarak Cumhur İttifakı olarak derece yapmaya alışkın bir teşkilatız. Şunu gördük verileri çok dikkat etmedim ama yüzde 75,5 oy oranı gerçekten güzel bir oy oranı bunu 72’den aldık 75,5 çıkarttık. İnşallah yeni hedeflerde 80’lerde buluruz diye tahmin ediyorum” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok