Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Millet iradesine saygılıyız

MHP MİLLETVEKİLİ KAŞLI, OYUNU

MHP MİLLETVEKİLİ KAŞLI, OYUNU KULLANDI:
Millet iradesine saygılıyız
Sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın milletin iradesine saygılı olduklarını ifade eden MHP Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı, “2014 yılı Ağustos ayında yapılan ilk Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Aksaray Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 76 oy vermişti. Aksaray halkından onun üzerinde bir beklentimiz var.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, oyunu Kılıçarslan İlkokulu 1055 nolu sandıkta kullandı. “Bugün katılımın az olduğunu gördük ve teşkilatımızın SMS sistemine kayıtlı olan on binlerce Aksaraylı hemşerilerimizden saat 11.00 ve saat 13.00 civarında sandığa davet ettik. Oy kullanmayanların mutlaka sandığa gitmelerini istedik. Dünya kamuoyu tarafından takip edilen bir seçimi, yüzyılın seçimini yaşıyoruz. Türkiye’de 2 hafta önce yapılan seçimlerde katılım oranı yüzde 90’lara yakındı. Bu dünyada bir demokrasi örneğiydi. Amerika’da seçimlere ortalama katılım yüzde 30, Avrupa’da da yüzde 30 ila 50 arasında oluyor. Türkiye’deki yüzde 90’lardaki katılım dünyaya, Türkiye’nin verdiği bir demokrasi dersiydi. Türkiye’de demokrasinin nasıl işlediğinin göstergesiydi. Milletimizi, bugün ikinci kez vatandaşlık görevini yerine getiriyor.


Sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi milletin iradesine saygılıyız. Ülkemiz için, Aksaray için hayırlı bir seçim olur. 29 Mayıs’ta İstanbul’un Fethi’nin olduğu anlamlı bir günde Türkiye Yüzyılı’nın başlamasını ve bu kutlamayı yapmayı istiyoruz. İnşallah, Türkiye Yüzyılı’nın başladığı mesajını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin birlikte verdiklerini göreceğiz.” dedi. 2014 yılı Ağustos ayında yapılan ilk Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Aksaray’ın, Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 76 oy verdiğini hatırlatan Kaşlı, “Aksaray halkından onun üzerinde bir beklentimiz var. İnşallah Türkiye genelinde yüzde 60’lara varan bir oy alacağımızı düşünüyorum. Seçimler ülkemize, milletimize ve Aksaray’ımıza hayırlı mübarek olsun.” diyerek sözlerine son verdi. Haber: Fatma ALTINOK