Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçimler, demokrasi şölenidir

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ALTINSOY:
Seçimler, demokrasi şölenidir
Seçimlerin sakin gittiğini ve herhangi bir sorun yaşanmadan huzur ve güven içerisinde ilerlediğini belirten AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, “Sonuçta, seçimler bir demokrasi şölenidir.” dedi.

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, oyunu Kamber Gülizar Demir İlkokulu 1882 nolu sandıkta kullandı. Altınsoy, “Oyumuzu kullandık, vatana millete hayırlı olsun. Milletimiz, istikrardan yana olduğunu yapılan seçimlerde gösterdi. Demokrasinin bir gereği olarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerimizde 2. tura kaldı. Seçimler devam ediyor.

Biz, AK Parti teşkilatları olarak sabahın erken saatlerinde sandıklarda yerimizi aldık. Ben, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sabah 08.00 itibariyle bütün okullarımızı ziyaretlere başladık. Milletvekillerimiz, il başkanımız, il teşkilatımız, kadın kolları ve gençlik kolları başkanımız, il genel meclis başkanımızla birlikte okul ziyaretleri yapıyoruz. Sandıkları ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Sonuçta, seçimler bir demokrasi şölenidir. Huzur ve güven içerisinde 14 Mayıs’ı geçirmiştik. İnşallah, bu seçimi de huzur ve güven içerisinde tamamlayacağız. Sakin gidiyor. İnşallah, memleketimize, milletimize hayırlı uğurlu olur. Ben bütün Aksaraylı hemşerilerime Cumhurbaşkanımıza verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse, akşam parti binamızda ve meydanda yapacağımız kutlamaya bütün hemşerilerimizi bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Ağustos GERÇE