Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mutlaka Sandığa Gidelim

Ak Parti Milletvekili Cengiz

Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu; Mutlaka sandığa gidelim. Cumhurbaşkanımız nasıl olsa kazanır gibi bir rehavete sakın kapılmayalım. Cumhurbaşkanımızı dosta düşmana karşı Türkiye’nin gücünü gösterecek şekilde açık ara bir farkla seçimin katılım oranı birincisinde yüzde 88-89’du şimdi yüzde 90’ı bulsun inşallah ve ona uygun da bir neticeyle Türkiye’nin yönetiminin istikrarını tekrar beş yıl daha sağlayalım dedi.

28 Mayısta düzenlenecek 2. Tur seçimlerine sayılı saatler kala Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu; “İkinci turda da birinci turu tamamlayacak, sayısal üstünlükle Cumhurbaşkanımızın seçileceğini ümit ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerini gazetemize değerlendiren Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu “Öncelikle halkımızın şunu iyi bilmesi lazım. Mayıs 2023 seçimleri bitmedi, devam ediyor. Bu seçim iki turlu bir seçim. Birinci etapta Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni seçtik. Milletimiz cumhurbaşkanlığını ben bir daha düşüneceğim dedi. Bir daha düşünerek, 14 gün sonra kararını verecek. Bu itibarla birinci turan gösterilen ilgiden daha üstün bir ilgi bekliyoruz halkımızdan. Çünkü Türkiye’yi yönetecek kadroları seçecekler. Türkiye’yi kimin yöneteceğini seçecekler ve birinci turda meclisi seçtiler. İkinci turda Türkiye’nin bütün yürütme organının başını seçecekler” dedi.

“Halkımız birinci turda Cumhur ittifakını meclis çoğunluğunu oy vererek irade gösterdi. Bir tercihte bulundu” diyerek ilk turu değerlendiren Milletvekili Cengiz Aydoğdu; “Bizim tahminimiz, temennimiz halkımızın da böyle düşündüğünü varsayıyoruz, buna inanıyoruz. İkinci turda da birinci turu tamamlayacak şekilde Cumhurbaşkanımızın güçlü bir destekle tartışmaları bitirecek seçimin sonucunu Türkiye’deki siyasi ortamı rahatlatacak şekilde bir fark ortaya koyacak bir sayısal üstünlükle Cumhurbaşkanımızın seçileceğini ümit ediyoruz. Esasen Türkiye’nin iyi yönetilmesi, istikrarlı gitmesi ve bu beş yılın rahat geçilmesi için hem ulusal düzeyde hem uluslararası kamuoyunda Cumhurbaşkanımızın büyük bir millet desteğiyle seçilmesi çok önemli. Bu bizim gücümüzü, kuvvetimizi gösterecek. Aynı zamanda yönetimde istikrarı sağlayacak uzun vadede ve Türkiye şimdiye kadar yirmi yılda olduğu gibi önümüzdeki beş yılı da büyük projelerle, o büyük Türkiye dediğimiz, Cumhurbaşkanımız bunu Türkiye yüzyılına giriyoruz diye ifade etti.

Türkiye Yüzyılına da değinen Cengiz Aydoğdu “Artık önümüzdeki yüzyıl Türkiye yüzyıl olacak inşallah. Türk yüzyılı olacak. Sadece biz değil bütün Türk dünyası, İslam dünyası, pazar günkü seçimlere ümit bağlıyor, onu takip ediyor. Şu anda bütün Türk ve İslam dünyasında kardeş coğrafyalarda hilalin gölgesinin düştüğü her yerde camilerde, evlerde Cumhurbaşkanımız için dualar ediliyor. Bu milletimizin tarihten getirdiği misyonun oralarda bıraktığımız mirasın bir bize getirisi bu müthiş bir kazanç. Bizim tarihimizin üstünlüğünün tarihte Türk milletinin ortaya koyduğu fedakarlığın torunlarına bir getirisi. Öyle bakmak lazım” ifadesini kullandı.

Öte yandan dost düşman bütün dünya kamuoyunda bu itibarla ben bütün Aksaraylı hemşerilerimi 28 Mayıs Pazar günü sandığa davet ediyorum” diyerek tüm Aksaray halkını sandığa çağıran Milletvekili Aydoğdu; “Mutlaka sandığa gidelim. Cumhurbaşkanımız nasıl olsa kazanır gibi bir rehavete sakın kapılmayalım. Cumhurbaşkanımızı dosta düşmana karşı Türkiye’nin gücünü gösterecek şekilde açık ara bir farkla seçimin katılım oranı birincisinde yüzde 88-89’du şimdi yüzde 90’ı bulsun inşallah ve ona uygun da bir neticeyle Türkiye’nin yönetiminin istikrarını tekrar beş yıl daha sağlayalım. Ben burada halkımıza hürmetlerimi arz ediyorum” dedi ve  “Bütün hemşerilerime sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde inşallah pazar günü çok huzurlu, barış içinde bir seçim olacağını, demokrasinin ruhuna uygun sakin sükunet içerisinde bir sandık süreci yaşayacağız inşallah” temennilerinde bulanarak sözlerine son verdi.

Haber: Avni Kuru