Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor

28 Mayıs ikinci tur

28 Mayıs ikinci tur seçim çalışmalarına devam eden İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, Millet İttifakı çatısı altında birleştiği CHP Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na seçimde destek vermek amacıyla saha çalışmalarına sürdürüyor.

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, İyi Parti İl Başkanı Cumali Asal, Kadın Kolları Başkanı Elif Varlı ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Atar ile birlikte 40 Metrelik yol üzerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek ikinci tur seçim çalışmalarına sayılı günler kala İyi Parti ittifak ortağı olan CHP Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isteyerek gezi ve ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaret esnasında 40 metrelik yol üzerindeki esnaflarla bir araya gelen Milletvekili Yaldır ve parti mensupları, esnafların istek ve şikayetlerine kulak verdi. 14 Mayıs seçimlerinde esnaf vatandaşlarına yönelik çalışmalar yapacağını belirten Yaldır, halkın oylarıyla Milletvekili oldu. Bunun üzerine hem ikinci tur seçimler için hem de esnafların istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Milletvekili Yaldır, 28 Mayıs günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Kılıçdaroğlu’na desteklerini beklediğini vurguladı. Yaldır, seçime kadar gezi ve ziyaretlerini sürdürmeyi hedefliyor.

Haber: Fatma Altınok