Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyük Hizmetlere Birlikte İmza Attık

14 Mayıs seçimlerinin ardından

14 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde %51 çoğunluğunun sağlanamaması üzerine Türkiye, Cumhurbaşkanını ikinci turda seçecek. 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan ikinci tur seçim çalışmaları Ak Parti teşkilatı mensupları tarafından tüm hızıyla devam ediyor.

İkinci Tur seçimlerinin gezi ve ziyaretleri kapsamında;  Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Parti  İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy ve Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ile birlikte Aksaray muhtarı ile bir araya geldi.

Aksaray Ak Parti ve MHP milletvekilleri Aksaray’ın muhtarları ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantı esnasında seçime yönelik istek ve taleplerini dinledi. Güncel konulara dair görüşmelerin yapıldığı toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda açıklama yapan Ak Parti İl Başkan Aktürk; “Aynı yolda yürüdüğümüz ittifak temsilcilerimiz ve büyük hizmetlere birlikte imza attığımız muhtarlarımızla 28 Mayıs seçimlerinden de güçlü bir şekilde çıkacağımızdan hiç şüphemiz yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Milletimizin desteği ile Aksaray, doğru zamanda doğru insanlarla doğruya doğru demeye ve istikrar içinde yol yürümeye kararlı.” ifadesini kullandı.

Haber Fatma Altınok